Noi va decoram viata

Bun venit pe un site despre accesorii pentru un mobilier de calitate. Ne dorim sa aveti o vizita placuta si sa va putem fi de folos. Suntem convinsi ca veti gasi pe site mobila care sa va satisfaca.


Termeni si conditii

Prezentul document prezinta conditiile generale si termenii conform carora SANTI COMEXIM SRL permite accesarea si utilizarea site-ului www.santi.ro de catre utilizatori. Prin folosirea site-ului utilizatorii sai sunt implicit de acord cu termenii si conditiile generale , dupa cum urmeaza :
 • Informatiile prezentate in site sunt de interes general despre compania SANTI COMEXIM SRL , produse , parteneri , precum si informatii pe care le considera utile pentru utilizatorii site-ului.
 • SANTI COMEXIM SRL detine toate drepturile in ceea ce priveste site-ul incluzand design-ul si continutul acestuia , iar utilizatorii au obligatia de a respecta toate aceste drepturi conform legislatiei in vigoare .
 • Prin utilizarea acestui site utilizatorii sai sunt implicit de acord cu termenii si conditiile generale . Utilizatorul intelege si este de acord sa acceseze site-ul numai in scopuri legale , fiind interzise urmatoarele:

  • a. Transmiterea , republicarea , modificarea , reproducerea sau vanzarea oricarei informatii obtinute prin intermediul site-ului;
  • b. Copierea , reproducerea , afisarea , transmiterea , publicarea in orice forma a continutului si graficii site-ului sau crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma site-ului ;
  • c. Folosirea in scop comercial a acestui site, utilizatorul nu poate folosi documentatia , informatiil e si orice alte materiale pe care le contine site-ul , precum si desenele , graficele , fotografiile , coduirle , software si web design-ul . Utilizatorul nu poate modifica , reproduce , expune sau distribui materialele de pe acest site atat in scop comercial cat si public.

 • Toate fotografiile , desenele si informatiile publicate (numite generic "continut") sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente .
 • SANTI COMEXIM SRL detine intregul continut al acestui siet si isi rezerva drepturile de autor aferente.

  Unele nume , logouri , desene , titluri , expresii , slogane plublicate in site pot constitui nume comerciale apartinand SANTI COMEXIM SRL sau altor companii. Fotografiile , desenele si imaginile produselor sunt proprietatea Companiei sau folosite cu permisiune de catre SANTI COMEXIM SRL .
 • Acest site si toate materialele plublicate sunt furnizate ca atare fara garantii de niciun fel exprimate direct sau implicit . In ciuda eforturilor de a publica informatii veridice pe site-ul www.santi.ro, SANTI COMEXIM SRL nu garanteaza pentru actualitatea informatiilor prezentate pe site in orice moment sau nu garanteaza ca site-ul nu contine unele erori si nu raspunde pentru eventualele prejudicii suferite de utilizatori pentru deciziile luate pe baza informatiilor furnizate de site.

  SANTI COMEXIM SRL isi declina raspunderea pentru orice situatie neplacuta cauzata de erori de software sau defectiuni aparute la server .
 • Vizitatorii acestui site il acceseaza pe propria raspundere si sunt responsabili pentru incalcarea legilor si regulamentelor .
 • SANTI COMEXIM SRL poate modifica acesti termeni si conditii in orice moment . Utilizatorii sunt raspunzatori de luarea la cunostinta si de conformare cu noile prevederi ce pot aparea la termenii si conditiile acestui site .