Decor tip sculptura Art. DC 0580Art. DC 0580 decor tip sculptura din pasta de lemn Dimensiuni : 80 x 288 x 14mm
Art. DC 0570 decor tip sculptura din pasta de lemn Dimensiuni : 70 x 255 x 12mm
Art. DC 0560 decor tip sculptura din pasta de lemn Dimensiuni : 60 x 216 x 10mm
Art. DC 0550 decor tip sculptura din pasta de lemn Dimensiuni ; 50 x 180 x 9mm
Acest produs nu este disponibil in stoc , se poate livra pe baza de comanda , termen de livrare cca 10 zile
Decorurile tip sculptura din pasta de lemn sunt destinate pentru decorarea usilor , fronturilor de mobilier pentru casa , ornamentelor pentru tamplarie interioara sau exterioara a caselor ( usi , scari , terase ) , colturilor , pentru amenajarea magazinelor sau spatiilor comerciale , recondtionarea mobilei cat si pentru bricolaj . Aceste decoruri tip sculptura fiind produse din pasta de lemn pot fi termoformabile . Produsele din pasta de lemn sunt produse ecologice , nu contin substante nocive , fiind produse din praf de lemn masiv si rasini .
Fiecare model de décor pentru colturi are corespondent o decoratiune centrala , ceea ce creeaza un peisaj/ambient armonios .
Se pot incalzi la 40 – 50 de grade cu suflanta de aer cald sau in cuptorul cu microunde . In urma procesului de incalzire decorurile tip sculptura capata flexibilitate , ceea ce le permite sa se muleze /plieze pe orice forma . Se lipesc usor , cu adezivi specifici industriei lemnului , nu necesita slefuire , deoarece nu prezinta pori si pot fi lacuite sau vopsite in nuantele dorite . De asemenea se pot lamina (vaccuma) cu pelicula din PVC . Aceste decoratiuni ornamentale din pasta de lemn au aceeasi duritate ca si lemnul , putand fi sculptate , rindeluite , slefuite .


Disponibilitate: Nou

      buc.